Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/qiendo.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Om mig | Qiendo
Välj en sida

Om mig

Mitt namn är Ingela Kullman. Jag har alltid varit intresserad av idrott och hälsa, framförallt att skapa välmående genom rörelse. Jag har arbetat som idrottslärare i 20 år och har under 15 år även ägnat mig åt den lugna träningsformen qigong. När jag upptäckte dess positiva effekter för att minska stressnivån i kroppen bestämde jag mig för att utbilda mig till instruktör. Sedan 2005 har jag kurser i qigong vid sidan av mitt ordinarie lärararbete.

Jag blev mer och mer intresserad av österländsk medicin och bestämde mig för att gå ned i tid och läsa Tradionell Kinesisk Medicin för att fördjupa mig i kroppens förmåga till självläkning. Mycket handlar om att kunna förebygga innan ohälsa och sjukdom uppstår. Kroppen är fantastisk om man ger den de rätta förutsättningarna. Får man igång eller säkerställer de viktiga flödena så mår man bra. Med akupunktur, qigong och annan träning kan man se till att självläkning uppstår.

Efter en treårig akupunkturutbildning hos Akupunkturakademin i Stockholm åkte jag på en praktikresa till Beijing. Där praktiserade jag på olika avdelningar på universitetssjukhuset China Academy of Chinese Medical Science. Arbetet på sjukhuset gav mig möjlighet att på nära håll studera de fantastiska resultat som akupunktur, elakupunktur, koppning och moxabehandling ger.

språk

års utbildning

praktik

beprövade metoder

Erfarenhet

  • Akupunkturakademin i Stockholm 3 år, med praktik på sjukhus i Beijing, Kina
        
  • Qiqonginstruktör utbildad på Min Qigong i Sollentuna

  • Kortare utbildning i klassisk massage (David Crawford)
      
  • Lärare i idrott och hälsa, utbildad på Gymnastik- och idrottshögskolan i Örebro

  • Friidrottare och handbollsspelare på juniorelitnivå.

 

 

Ditt första besök

Vi pratar förutsättningslöst om din situation och kommer gemensamt fram till en handlingsplan.